Zakelijk

De werkwijze van Gebr. Sluyter is professioneel en persoonlijk. Wij zijn volledig onafhankelijk en adviseren dan ook objectief. Met verstand van verzekeringen én van de branches waarin wij actief zijn. Met een eigen schadeafdeling en schadebehandelingsteam opereren wij snel en effectief. Met zorg analyseren wij elke individuele situatie en vervolgens bieden wij een op maat gesneden oplossing. Inclusief optimale voorwaarden en aantrekkelijke premies.

Koersbepalend en voortvarend

Verzekeren is maatwerk omdat elke opdracht uniek is. Bovendien veranderen de omstandigheden voortdurend. Bijvoorbeeld door overheidsmaatregelen of door ontwikkelingen in de markt. Of misschien door nieuwe activiteiten in uw eigen bedrijf. Wij zijn er trots op dat we de meeste van onze opdrachtgevers reeds vele jaren mogen adviseren en ondersteunen.

Betrokken en deskundig

Wij voelen ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en bij de tussenpersonen met wie wij samenwerken. Onze communicatielijnen zijn kort en wij zorgen voor een persoonlijke dienstverlening. Kent u ons nog niet? Dan komen wij graag met u praten om nader kennis te maken en om onze dienstverlening toe te lichten. Door onze jarenlange ervaring en expertise én ons omvangrijke netwerk kunnen wij u een scala aan mogelijkheden bieden. Gebr. Sluyter is zowel werkzaam op de assurantiebeurs als op de internationale verzekeringsmarkten, waaronder Lloyds of London.

Gebr. Sluyter is een energiek en toekomstgericht bedrijf. Wij zijn ervan overtuigd dat we u door onze manier van werken optimaal van dienst kunnen zijn.