Wij gaan verhuizen

Zelfde mensen.

Zelfde aandacht.

Zelfde betrokkenheid.

Zelfde liefde voor het vak.

Andere plek.

Met pijn in ons hart verlaten we binnenkort ons kantoor in het WTC in Rotterdam, de plek waar we sinds 1987 vol trots naar binnen wandelden op werkdagen. 15 januari nemen we namelijk onze intrek in een nieuw kantoor aan de Lichtenauerlaan 202. Het is gevestigd in het pand van de Ecclesia Group, de organisatie waar we al sinds 2018 deel van uitmaken. We blijven dus in onze stad, dé havenstad van Nederland: Rotterdam.

Waar het om gaat blijft

Hoewel we met weemoed het Beursplein verlaten, weten we ook dat we inmiddels in een tijd leven waarin de locatie van je kantoor er eigenlijk niet meer zoveel toe doet. Werken kunnen we tegenwoordig immers op elke plek. Dat werd de afgelopen maanden vol coronamaatregelen klip en klaar. Het zijn onze mensen die het verschil maken en de manier waarop zij – dag in, dag uit – professioneel en gedreven voor u klaarstaan. En die mensen, die blijven.

De plussen

In het nieuwe pand krijgen we een fijne plek waar we net zo goed als voorheen, of zelfs nog beter, ons werk kunnen doen. Vanuit dit pand kunnen we namelijk ook fysiek onze krachten bundelen met de andere zusterbedrijven van Ecclesia. Dit maakt ons nog flexibeler en het zorgt ervoor dat we onze expertise verder kunnen verrijken, bijvoorbeeld op het gebied van employee benefits. Samen kunnen we zo bewust en gerust onze klanten vooruit blijven helpen.

Benieuwd?

Wilt u graag eens komen kijken? Zodra de coronamaatregelen het toelaten, bent u van harte welkom. Tot die tijd helpen we u op afstand. Deskundig, voortvarend en betrokken, zoals klanten dat al 100 jaar van ons gewend zijn.

 

Ons nieuwe kantooradres:

Lichtenauerlaan 202 - 220                                            

3062 ME Rotterdam                                                     

 

Let op! Ons postadres wijzigt mee:

Postbus 44084

3006 HB Rotterdam

 

Telefoonnummers en e-mailadressen blijven ongewijzigd!