Werken bij

Gebr. Sluyter helpt sinds 1920 ondernemers en particulieren met advies en bemiddeling als het gaat om financiële risico’s. Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, speelt Gebr. Sluyter een belangrijke rol in de maritieme sector en andere bedrijfstakken.

Wij zijn een dynamisch bedrijf gevestigd in het hartje van Rotterdam, in het Beurs World Trade Center. Vanuit dit toonaangevende gebouw van historische waarde bedienen wij onze klanten en onze tussenpersonen met wie wij samenwerken. Ons team bestaat uit specialisten op uiteenlopende gebieden, waardoor wij optimaal en efficiënt kunnen adviseren en makelen. 

Werken bij ons in Rotterdam betekent samenwerken met collega's die sterk betrokken, ondernemend en enthousiast zijn over hun vakgebied. Je bent gedreven en resultaatgericht en bovenal een mensenmens. Oog voor detail is in ons vak een heel belangrijk aspect. Daarom kun je bij ons altijd blijven ontwikkelen, om zodoende het beste uit jezelf te halen!

Op zoek naar een uitdagende functie? Bekijk dan onze actuele vacatures of stuur ons een open sollicitatie.