Over ons

Gebr. Sluyter helpt sinds 1920 ondernemers en particulieren met advies en bemiddeling als het gaat om financiële risico’s. Met Rotterdam als basis, wereldberoemd vanwege de haven en de logistieke bedrijvigheid, speelt Gebr. Sluyter een belangrijke rol in de maritieme sector en andere bedrijfstakken. Wij hebben veel kennis van de branches waarin onze opdrachtgevers werkzaam zijn. Met trots kunnen wij zeggen dat wij de meeste van onze opdrachtgevers al jaren met volle tevredenheid mogen adviseren en ondersteunen.

Gebr Sluyter realiseert zich dat iedere situatie uniek is. Wij zijn op de hoogte van alle ontwikkelingen in de markt en daarom zorgen wij altijd voor verzekeringen die passen bij uw situatie en bieden deze aan tegen een eerlijke premie en voorwaarden. Onze medewerkers zijn betrokken en deskundig en zorgen voor een persoonlijke dienstverlening. Door onze jarenlange ervaring en kennis én ons grote netwerk zijn wij ervan overtuigd dat wij ervoor kunnen zorgen dat u zich zeker voelt als het gaan om uw verzekeringen.

Naast het bemiddelen tussen verzekeraars en opdrachtgevers mag Gebr. Sluyter ook rechtstreeks optreden namens meerdere verzekeraars. Dit heeft als voordeel dat wij u beter en sneller kunnen helpen.

Koersbepalend en voortvarend

Verzekeren is maatwerk waar elke opdracht uniek is. Bovendien veranderen de omstandigheden voortdurend. Wij zijn er trots op dat we de meeste van onze opdrachtgevers reeds vele jaren mogen adviseren en ondersteunen.

Betrokken en deskundig

Wij voelen ons sterk betrokken bij onze opdrachtgevers en bij de tussenpersonen met wie wij samenwerken. Onze communicatielijnen zijn kort en wij zorgen voor een persoonlijke dienstverlening.

Professioneel en persoonlijk

Wij zijn volledig onafhankelijk en adviseren dan ook objectief. Met verstand van verzekeringen én van de branches waarin wij actief zijn. Met een eigen schadeafdeling en schadebehandelingsteam opereren wij snel en effectief.