Nieuws

23
dec

Samen helpen wij onderzoek naar kanker vooruit

In de aanloop naar de intensievere samenwerking rees de vraag wat EBC Nederland, Gebr. Sluyter en Concordia de Keizer (alle drie onderdeel van Ecclesia Nederland) gezamenlijk willen bereiken. Het antwoord van medewerkers luidde: wij willen de wereld graag mooier maken en iets goeds doen voor anderen. Een ambitie die warm ontvangen werd door de directie van Ecclesia Nederland.

Samen in actie

In deze bijzondere tijd hebben veel mensen én organisaties hulp nodig. Hieronder vallen ook veel goede doelen. Zij hebben te maken met fors minder inkomsten, doordat fundraising evenementen en collectes afgelopen jaar vaak niet door konden gaan. Onze directie vindt het niet gepast om in tijden van coronacrisis relatiegeschenken te geven, want veiligheid en gezondheid van onze klanten en medewerkers gaan boven alles. Daarom stelde de directie begin deze maand 15.000 euro ter beschikking voor een goed doel en riep alle medewerkers op om een goed doel te nomineren die deze donatie verdient. Het uiteindelijke goede doel werd via een verkiezing bepaald.

Wij helpen onderzoek naar kanker vooruit

De verkiezing was een groot succes. Veel medewerkers lieten hun hart spreken en staken er veel tijd en energie in om collega's op een originele en creatieve manier te overtuigen, waarom hun goede doel extra aandacht en steun nodig heeft, en dus hun stem. Samen met alle medewerkers hebben wij uit alle nominaties uiteindelijk één keuze gemaakt. Dat werd KWF Kankerbestrijding. Een op de drie Nederlanders krijgt kanker. Iedereen kent wel iemand of heeft er zelf mee te maken gehad. Kanker is een ingrijpende ziekte die je leven op z’n kop zet. Heel terecht vonden daarom veel medewerkers dat KWF Kankerbestrijding onze bijdrage krijgt. Met onze donatie maken wij samen het verschil en kunnen wij eraan bijdragen dat meer mensen beter leven met én na kanker.

Helpt u ook mee?

We houden u natuurlijk via LinkedIn op de hoogte over de stappen, die we gezamenlijk zetten, om onze cheque aan het KWF te gaan overhandigen. Wilt u ook meehelpen? Steun kankeronderzoek, voor alle mensen die zijn geraakt door deze ziekte. De kans is groot dat u ook iemand kent.

Doneer nu

Samen gezond op weg naar 2021

De decembermaand is door corona even helemaal anders dit jaar. Voor mensen die ziek zijn (door kanker, corona of een andere ingrijpende ziekte) of op weg zijn naar herstel is er natuurlijk maar een wens: beter worden of beter blijven. Daar kan niets tegen op.

De feestdagen zijn anders, maar niet minder mooi. Ons hele team hoopt dat u groots geniet van de kleine dingen. Samen op naar een goed en gezond 2021! Wilt u in het nieuwe jaar ons vernieuwde pand graag eens komen bekijken? Zodra de situatie rondom corona het toelaat, bent u van harte welkom. Tot die tijd helpen we u graag op afstand. Lees hier hoe wij onze dienstverlening voortzetten tijdens de coronacrisis.