Nieuws

29
jan

Foto's Gebr. Sluyter te zien op Rotterdam Photo Festival 2019

Van 7 tot 10 februari 2019 wordt op Katendrecht voor de vierde maal Rotterdam Photo georganiseerd. Een gratis toegankelijk foto evenement, opgebouwd uit zeecontainers, met gevestigde namen en nieuw talent uit binnen- en buitenland. Geselecteerde beeldmakers
krijgen de kans hun werk te exposeren en verkopen rondom het thema City Limits tijdens de internationaal bekende Art Rotterdam Week.

Drie beelden, die zijn gemaakt door Angelo van der Klift voor deze website, zullen ook te zien zijn op dit festival. De beelden zijn te bewonderen in de container van Obscura Imagemakers Expo (klik hier voor een korte impressie van de voorgaande editie). Samen met zes andere fotografen zal Angelo zijn werk exposeren. 

Rotterdam Photo is een gratis toegankelijk fotografie evenement dat wordt georganiseerd van 7 tot 10 februari 2019 tijdens de Art Rotterdam Week. Samen met het Nederlands Fotomuseum en Haute Photographie vormt Rotterdam Photo de ‘fotodriehoek’ op de Kop van Zuid.

Wij zullen Angelo een bezoek brengen op dit evenement. Ga jij ook? Zie https://www.rotterdamphotofestival.com voor meer informatie over dit evenement.