Nieuws

16
mrt

Onze dienstverlening tijdens de corona crisis

Medewerkers werkzaam vanuit huis en bereikbaar

Onze medewerkers werken de komende periode zoveel mogelijk vanuit huis. Onze dienstverlening gaat echter gewoon door. Wij zijn zowel telefonisch als per e-mail bereikbaar. Wel beperken we fysieke afspraken tot het strikt noodzakelijke. Hebben wij een afspraak met u? Dan nemen we op korte termijn contact met u op om te bespreken hoe we deze kunnen opvolgen, bijvoorbeeld telefonisch of via een webcall.

Zo waarborgen wij de continuïteit van onze dienstverlening aan u

  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en volgen de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid.
  • Wij zijn bereikbaar via de gebruikelijke telefoonnummers en e-mailadressen. Het kan echter zijn dat u soms iets langer moet wachten voordat u een medewerker aan de telefoon krijgt.
  • Is een medewerker niet bereikbaar via het bij u bekende telefoonnummer of e-mailadres? Stuur dan een e-mail naar info@gebrsluyter.nl. Vermeld daarin naast de persoon met wie u contact op wilt nemen ook uw vraag. Wij zorgen er vervolgens voor dat er zo spoedig mogelijk contact met u wordt opgenomen.
  • Wij beperken fysieke afspraken tot alleen de hoogst noodzakelijke. We kunnen natuurlijk wel met u afspreken via bijvoorbeeld telefoon of webcall.
  • Ons kantoor is alleen open voor noodzakelijk bezoek.
  • Fysieke interne bijeenkomsten vinden niet meer plaats; deze worden vervangen door (conference) calls.

We moeten het samen doen

Wij zijn goed voorbereid en treffen alle maatregelen in het belang van medewerkers, relaties, leveranciers en de maatschappij om onze dienstverlening binnen de mogelijkheden uit te voeren. Mocht onze dienstverlening toch geraakt worden door deze bijzondere omstandigheden, dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Heeft u vragen?

Heeft u vragen over de risico’s voor uw organisatie of over mogelijke verzekeringsdekkingen? Onze experts staan voor u klaar en zijn te bereiken via telefoonnummer 010 405 2000.