Nieuws

Jubileumeditie Maritime Industry op 7, 8 & 9 mei 2019

Op 7, 8 en 9 mei 2019 staan wij op de Maritime Industry 2019 beurs in de evenementenhal Gorinchem. Openingstijden van 13:00 uur tot 22:00 uur. Alle informatie kunt u vinden op www.maritime-industry.nl. Wij zien u graag op onze stand!

Lees verder

Maatschappelijke betrokkenheid Gebr. Sluyter B.V.

Gebr. Sluyter toont haar maatschappelijke betrokkenheid door jaarlijks een financiële bijdrage te leveren aan een select groepje goede doelen.

Lees verder

Foto's Gebr. Sluyter te zien op Rotterdam Photo Festival 2019

Van 7 tot 10 februari 2019 wordt op Katendrecht voor de vierde maal Rotterdam Photo georganiseerd. Een gratis toegankelijk foto evenement, opgebouwd uit zeecontainers, met gevestigde namen en nieuw talent uit binnen- en buitenland. Geselecteerde beeldmakers krijgen de kans hun werk te exposeren en verkopen rondom het thema City Limits tijdens de internationaal bekende Art Rotterdam Week.

Lees verder

Ook naasten krijgen recht op smartengeld dankzij wet affectieschade

Op 1 januari 2019 is de Wet affectieschade in werking getreden. Deze wet maakt het mogelijk dat naasten van een slachtoffer ook recht kunnen hebben op smartengeld, als het slachtoffer ernstig letsel heeft opgelopen of is overleden door toedoen van een ander. Naasten en nabestaanden kunnen straks - onder bepaalde voorwaarden - affectieschade verhalen op de aansprakelijke derde.

Lees verder

Gebr. Sluyter literair

Auteur Bram Klein heeft een origineel en boeiend boek geschreven: De Gestolen Zegel.  Een spannend verhaal over zijn speurtocht naar het ware verhaal achter de diefstal van een unieke Tsjechische postzegel uit de verzameling van zijn vader.

Lees verder

Nieuwe website online

Nieuwe website Gebr. Sluyter B.V. live! Achter de schermen is hard gewerkt aan onze nieuwe website.

Lees verder

Gebr. Sluyter onderdeel van Ecclesia Gruppe

De Duitse Ecclesia Gruppe heeft de Rotterdamse verzekeringsmakelaar Gebr. Sluyter overgenomen per 1 oktober 2018. Door de overname verstevigt de internationale verzekeringsmakelaar haar positie in de Nederlandse markt. Drie maanden geleden werd het Amsterdamse Finance & Insurance al overgenomen.

Lees verder