Nieuws

Wij worden ÉÉN

Vanaf 5 juli gaat er iets veranderen! Wat er gaat veranderen leggen we u graag in dit artikel uit!

Lees verder

6 tips voor het verkleinen van risico’s bij brandgevaarlijke werkzaamheden

De laatste jaren zien wij een verdere verharding van de verzekeringsmarkt optreden. In een reeks van korte artikelen nemen we u mee in de denkwereld van verzekeraars en hoe u de situatie zelf positief kunt beïnvloeden om zo uw risico’s goed verzekerbaar te houden. In dit tweede artikel in onze reeks gaan we in op de risico’s van brandgevaarlijke werkzaamheden en geven we tips om de kans op een brand als gevolg van deze werkzaamheden te verminderen.

Lees verder

Zo houdt u uw risico’s verzekerbaar in een harde markt

De laatste jaren zien wij een verdere verharding van de verzekeringsmarkt optreden. De kans is groot dat u de gevolgen van deze verharding van de verzekeringsmarkt zelf ervaren heeft bij de continuaties van uw zakelijke verzekeringen. In een reeks van korte artikelen gaan we u de komende maanden meenemen in de denkwereld van verzekeraars en hoe u de situatie zelf positief kunt beïnvloeden om zo uw risico’s goed verzekerbaar te houden.

Lees verder

Cheque aan het KWF overhandigd

In december bundelden de collega’s van EBC Nederland, Gebr. Sluyter en Concordia de Keizer de krachten: samen kwamen we in actie voor een goed doel. Via een verkiezing werd het goede doel bepaald: KWF Kankerbestrijding. Onze cheque is ondertussen overhandigd.

Lees verder

Samen helpen wij onderzoek naar kanker vooruit

Concordia de Keizer, EBC Nederland en Gebr. Sluyter werken vanaf volgende maand bij elkaar op één locatie in het vernieuwde pand aan de Lichtenauerlaan. Deze decembermaand bundelen wij echter alvast onze krachten en komen we samen in actie voor een goed doel.

Lees verder

Persbericht: Sibbing onderdeel geworden van Ecclesia Nederland

De Ecclesia Group, een internationale verzekeringsmakelaar, verstevigt haar positie in de Nederlandse markt. Zij heeft een meerderheidsbelang verworven in de financieel adviesgroep Sibbing Adviesgroep te Veenendaal.

Lees verder

Onze dienstverlening tijdens de corona crisis

We verkeren in een onzekere periode waarin we gezamenlijk de uitdaging en verantwoordelijkheid hebben om gezond te blijven en verdere verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te voorkomen. Daarom volgt Gebr. Sluyter de richtlijnen en aanbevelingen van het RIVM en het Ministerie van Volksgezondheid.

Lees verder

Gebr. Sluyter B.V. bestaat 100 jaar

Stiekem zijn we er best wel heel trots op: Gebr. Sluyter B.V. viert dit jaar haar 100-jarig bestaan!

Lees verder